Je kan bij mij terecht voor ondersteuning in de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap, voor loopbaan en oriëntatie begeleiding, leiderschapsontwikkeling, coaching bij perfectionisme, burn-out, stress. 

Bedrijven kunnen bij mij terecht voor een aanbod op maat in het kader van change trajecten, leiderschapsontwikkeling of projecten ter verbetering van communicatie en welzijn op de werkvloer. (consultancy, training, coaching)

HOE EN WAT


Je kan beroep doen op on-line coaching, je kan een afspraak maken in de praktijk, of je kan beroep doen op wandelcoaching aan het strand of in de duinen. Ook trainingen en workshops kunnen on-line, in de praktijk (tot 4 mensen) of in de natuur.

Je kan dit doen zowel als individu dan als bedrijf.

Ik gebruik daarbij verschillende methodes en technieken, afhankelijk van de context. Voor loopbaan en oriëntatiebegeleiding is dat de solution focus methode, voor perfectionisme, stress & burn-out werk ik volgens de ontwikkelingsgerichte coaching en NLP technieken, voor het traject in leiderschapsontwikkeling laat ik me inspireren door ondermeer inspireren Rosenberg, Covey, Ofman, Brown, Blanchard, Jung,....

Coaching

perfectionisme, stress

& burn-out (individueel)


Heb je last van percfectionisme, van stress, is je lichaam gestopt met functioneren? Lijkt het alsof je je stuur kwijt bent en je de controle kwijt bent?


Het traject bestaat uit minimaal 5 sessies. Tijdens het intake gesprek wordt aandacht besteed aan de mate waarin perfectionisme je gedrag aanstuurt en van welke symptomen je last hebt. 


Voor een intake gesprek betaal je 50 €, voor een sessie 75€. (excl BTW)


Voor meer inzicht in de methode kan je hieronder doorlinken naar de site van bevrijdjezelf.be. Een absolute aanrader is het boek van Marcel Hendrickx: "zeg me dat ik oké ben". Voor andere begeleidingen (herstelcoaching, re-integratie coaching, life coaching) kan je hieronder ook doorlinken naar de site zinleving.

Oriëntatie begeleiding

(on-line voor jongeren)


Heb je nood aan ondersteuning bij je eerste stappen op de arbeidsmarkt?

Worstel je met pure praktische zaken zoals het opstellen van je cv, het schrijven van je motivatiebrief, het voorbereiden van je sollicitatiegesprek?Of wil je meer inzicht in je eigen competenties en/of interesses Ben je nog zoekende waar je echt warm van wordt? Wil je je kennis over de arbeidsmarkt vergroten?

Heb je tegelijk toch wat drempelvrees voor coaching en is je budget niet zo groot?

Dan is de on-line coaching via credits die je kan inzetten in functie van jouw specifieke behoefte iets voor jou.


Trainingen en workshops (bedrijven)Je kan bij mij terecht voor consultancy en op maat trainingen en workshops in het kader van change trajecten, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, communicatie en welzijn op de werkvloer.


We maken samen iets wat specifiek op je behoefte inspeelt.


Dat kan  "light" in het kader van een team event waar je het aangename kan combineren met een ontwikkelingsthema, maar ook strategisch en bedrijfsbreed.


We plannen een afstemmingsgesprek in en ik bezorg je nadien nadien een gericht voorstel om aan je behoeftes te voldoen. Leiderschapsontwikkeling (individueel)


Je bent een people manager en je wil je verder ontwikkelen als leidingevende of je wil een aantal vaardigheden toevoegen of uitbreiden of je hebt ondersteuning nodig met betrekking tot een specifieke situatie.


Je ambieert een functie als leidinggevende en je wil aftoetsten of dit bij je past of inzetten op wat je nog nodig hebt.


Je bent op zoek naar een individueel en betaalbaar pakket om je skillset op eigen houtje uit te breiden. 


Klik hieronder op de link voor ons unieke individuele aanbod

Loopbaanbegeleiding (individueel)


Ben je niet helemaal gelukkig in je job? Haal je er onvoldoende energie uit? Vraag je je af welke job beter bij je zou passen? Hoe voorkom je een burn-out of bore-out? Hoe krijg je meer work-life balance? Heb je last van conflicten op de werkvloer?

Ik ondersteun jou om in vertrouwen keuzes te maken. 

Ik doe daarvoor beroep op de solution focus methode en werk hiervoor samen met Makemefly!

Je kan onderaan doorklikken op de link voor meer inzicht over hoe het werkt en het concrete aanbod.

Je kan daarbij ook kiezen om gebruik te maken van loopbaancheques. (voorwaarden zie Makemefly! en vdab)


Coaching bij kanker, hartcoherentie en relatie therapie


Via onderstaande link vind je meer informatie hierover op mijn andere website.